2 korta - Karolina Skande

Sist ut är trendsäkra  och moderiktiga Karolina Skande. Karolina driver bloggen Hotspot och är moderedaktör på Demo.

Du jobbar ju med mode och driver bland annat en blogg där du varje dag visar dagens outfit. Känner du stress över att folk alltid förväntar sig att du ska vara klädd jättesnyggt och trendenligt så fort du lämnar hemmet?
Jag visar dagens outfit långt ifrån varje dag. När jag är på humör och har tid tycker jag att det kan vara roligt men jag ser det aldrig som något måste. Mode är för mig en passion och ett intresse som grundar sig i något mycket mer än mitt personliga utseende. Jag är intresserad av trender och strömningar inom modet av en helt annan anledning än att känna press över att det är något som jag själv måste efterfölja. Jag förstår att vissa, speciellt i yngre år, kan känna sig stressade över att hänga med i de snabba nycker som idag blivit standard för många som anser sig vara stilintresserade. Om jag skulle känna den stressen skulle det garanterat ta död på mitt intresse för mode. Mitt tips är att betrakta mode som något roligt och lustfyllt där du själv kan skapa dig en egen värld eller ett eget sätt att uttrycka dig. Visst kan du hänga med i trender så långt du finner det roande men låt dig inte bli slav under vad någon annan säger vara rätt eller fel. Att vara modeintresserad och ha koll på trender behöver inte betyda att man hoppar på varenda infall som någon säger är rätt just nu. Sen, viktigt att ha i åtanke - en stilikon följer aldrig trender utan skapar dem!

I övrigt förväntas väldigt mycket av unga kvinnor och vardagen är full av stress. Hur hanterar du stressen och vilket är ditt bästa tipps för avkoppling?
Själv älskar jag att jobba och gör det nästan hela tiden . Jag lider inte av att ha mycket att göra men visst förstår jag att det kanske inte är hälsosamt. Mitt sätt att få någon form av kontroll (så att jag inte jobbar 24 timmar om dygnet) är att tillåta mig själv att kanske inte svara på precis alla mail eller telefonsamtal. När jag ser på film så ser jag på film då svarar jag inte i telefonen om någon ringer utan hör av mig senare om personen i fråga lämnar ett meddelande. Med andra ord - fokusera på det du håller på. När jag jobbar går jag in för det till 100% då har jag inte tid att prata med kompisar i telefon eller kolla facebook och när jag är ledig är jag verkligen ledig (eller jag eftersträvar att vara det iallafall, he he). För mig minskar det stressen, jag vet vad jag håller på med och jag kan vara fokuserad på en sak i taget.


Bilden har tagits från den här sidan.Kommentarer
Postat av: Anonym

vilka bra svar :)

2009-03-02 @ 10:38:25
Postat av: Anonym

update !! :D

2009-03-03 @ 23:55:49
Postat av: Lollo

vilken bra och inspirerande blogg ni har!

2009-03-23 @ 23:29:06
URL: http://confessionsbyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0